23846213446050088
Kohtaamisen taito - luento/Anneli Komi , kesto 1h

BusinessMaker Solutions Oy on tapahtumatuotantoyhtiö, joka auttaa yrittäjiä laajentamaan verkostojaan tuettujen kohtaamistapahtumien kautta.

 

Tapahtumiamme kutsutaan tyypillisesti yritystreffeiksi tai rekrytreffeiksi.

 

Huhtikuusta 2020 lähtien olemme toteuttaneet perinteisten tapahtumien lisäksi verkossa toteutuvia kohtaamistapahtumia, joita kutsutaan tyypillisesti Online-yritystreffeiksi.

Näitä kahta tapahtumamallia voi myös yhdistää hybdiri-tapahtumaksi.

 

Online-palvelumme on mahdollistanut mm. kansainvälisiä kohtaamisia yrittäjien kesken.

Yritystreffit-2-10_2019-Mirka-Happonen-D

Olemme kumppanisi silloin, kun haluat lisäresursseja kohtaamistapahtuman toteuttamiseen.

 

Autamme loppukäyttäjien luotsaamisessa kohti tuottavaa ja tehokasta kohtaamista. Tunnemme loppukäyttäjät (yrittäjät) ja osaamme tuottaa tapahtuman, jossa loppukäyttäjän tarpeet huomioidaan.

 

Avaimet käteen-tuotettavissa tapahtumissa tavoitteena on aina loppukäyttäjän tehostunut liiketoiminta.

2018-03-13 17.54.00.jpg
Yritysesittelypuhe - valmennus/Elsa Ervasti , kesto 3h
Yritystreffit_Haapajärvi-10.jpg

Olemme toimineet vuodesta 2017. Olemme auttaneet lähes 7000 yrittää tehostamaan liiketoimintaansa verkostojen kasvattamisen kautta.

 

Olemme järjestäneet tapahtumia ympäri Suomen, lähes jokaisessa maakunnassa.  

 

Asiakkainamme on julkisen sektorin toimijat sekä yksityisen puolen toimijat. Mikä tahansa organisaatio, joka haluaa auttaa omia asiakkaitaan kohtaamaan tehokkaasti. 

Yritystreffit_Haapajärvi-61.JPG

Asiakaslupauksemme loppukäyttäjille on: "jokainen saa kontaktin". Se tarkoittaa, että tapahtumissamme ei kukaan jää yksin ellei halua. Tarjoamme henkilökohtaista palvelua loppukäyttäjille läpi tapahtuman elinkaaren. Haluamme kuunnella, kannustaa ja rohkaista. 

Asiakaslupauksemme asiakkaillemme on: "Palveluhalukkuutemme on loppumaton". Se tarkoittaa, että kuljemme kanssasi läpi tapahtuman aina sen suunnitelusta toteutukseen ja purkupalaveriin saakka. Haluamme ymmärtää tarpeesi ja tukea visiotasi. Tavoitteenamme on ylittää odotuksesi. 

BusinessMakerin omistajat työskentelevät yrityksessä itse. Tekninen toteutus ja kehitys on omistajien osaamisen taidonnäyte. Tiivis joukko alihankkijoita täydentää tiimiämme. 

Alihankkijatiimimme koostuu tapahtumatuotannon asiantuntijoista, markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijoista, liikkeenjohdon konsulteista, sekä it-alan ammattilaisista.

Olemme yritysrakenteeltaamme joustava ja ketterä. Pystymme ja haluamme tarjota räätälöityä palvelua asiakkaitamme kuunnellen. Reagoimme toiveisiin ja tarpeisiin nopeasti. 

IMG_2218.JPG

 Avoimuus= haluamme luoda yhteneväisyyttä, yhdistää ihmisiä ja organisaatioita. Tämä arvo näkyy työssämme jakaa kokemuksia tapahtumista, luoda yhteneväisyyttä tapahtumajärjestäjien kesken, auttaa toinen toistamme.

 Aitous=tapahtumissa aitous näkyy fasilitaattoreiden mutkattomassa suhtautumisessa osallistujaan ja asiakkaaseen. Olemme aidosti läsnä, aidosti kiinnostuneita ja haluamme aidosti tehostaa loppukäyttäjän liiketoimintaa. 

 Rehellisyys=olemme rehellisesti yrittäjän asialla. Tarjoamme palvelua yrittäjältä yrittäjälle ja ymmärrämme yrittäjiä koska olemme itse heidän joukossa, painimme samojen asioiden kanssa. Olemme rehellisesti sitä, mitä ulospäin näytämme. 

Arvomme

 Visiomme on olla Suomen parhain kohtaamistapahtumien toteuttaja. 

 

2016-11-29 16.09.46.jpg

Missiomme on tehostaa yritysten liiketoimintaa tarjoamalla tuloksellisia, aikaa säästäviä ja yrittäjän tarpeeseen vastaavia kohtaamistapahtumia.

©2020 by BusinessMaker.fi ®