23846213446050088

Asiakkaita, kumppaneita, rahoitusta, rekryapua – tätä tarjosi NIHAKin Yritystreffit Haapajärvellä!


Haapajärven hotellin ovet avautuivat pikkujoulumaisiin tunnelmiin 17.12.2019 kun Nivala-Haapajärviseudun kehittämisyhtiö NIHAK ry tarjosi puitteet alueensa yrittäjille liiketoiminnan edistämiseen.

NIHAK järjesti toistamiseen BusinessMakerin Yritystreffit, tällä kertaa Haapajärvellä. Aiemmin keväällä yritystreffit järjestettiin Nivalassa.

Yritystreffeillä on kyse yrityksen liiketoiminnan edistämisestä. Yritys löytää tehokkaalla ja toimivalla tavalla juuri sen hetkiseen tarpeeseensa oikeat kontaktit.

Tehtävämme on auttaa alueemme yrityksiä kehittymään”, NIHAKin toimitusjohtaja Toni Krankkala sanoo. ”Yksi keino siihen on yritystreffit. Näiden treffitapahtumien avulla tarjoamme yrityksille ympäristön ja inspiraatiota. Loppu on yrityksestä itsestä kiinni”.

Kun yrityksiä on erilaisia ja ne ovat kaikki eri tilanteessa, on mahdotonta tietää mitä kukin yritys juuri sen hetkiseen elinkaareensa tarvitsee. BusinessMakerin treffitapahtuman avulla yritys voi löytää asiakkaita, yhteistyökumppaneita, alihankkijoita, rahoittajia, rekryapua, oppilaitosyhteistyötä, infoa erilaisista hankkeista, kontakteja yritysasiantuntijoihin, kaikkia näitä, tai osaa näistä!

Verkoston kasvattaminen on avainkysymys liiketoiminnan edistämisessä. Yritystreffien tarkoitus on luoda useita lyhyitä täsmäkontakteja muutaman tunnin aikana. Sen jälkeen juttua jatketaan esimerkiksi sähköpostikeskusteluna, joka on face-to face -tapaamisen jälkeen huomattavasti helpompaa”, Toni Krankkala sanoo.

Yritystreffeillä yritykset solmivat kontakteja myös NIHAKin yritysasiantuntijoihin ja saivat infoa käynnissä olevista hankkeista.

Haapajärvellä inspiraatiota kasvuun tarjosi Olli Ojamo Eumer Finland Oy:stä. Yritystarina oli koskettava ja kannustava. Kun treffit luennon jälkeen alkoivat, oli tunnelma katossa ja nostalginen juhlapaikka juuri oikea verkostojen luomiseen.

Yrittäjät olivat etukäteen sopineet n.70 treffiä. Tapahtuman aikana niitä solmittiin parikymmentä lisää. Osallistujia oli ilmoittautunut mukaan etukäteen 40 yritystä ja yllättävää oli ovelta tulleiden yrittäjien määrä, joiden myötä lopullinen osallistujamäärä kohosi 60 henkilöön ja nimilaput loppuivat kesken!

Kiitollisin mielin kuuntelimme palautetta treffien jälkeen:

Tulin hakemaan rahoitusta ja mitä luultavimmin sen saan

Yksi varma, iso asiakkuus ja kaksi muuta potentiaalista liidiä

Wow, mikä kokemus, missä ja milloin on seuraava?” (Vaasassa 23.1.2020)

Kiitos tästä tapahtumasta, sain enemmän mitä toivoin

Kerrankin tällainen tapahtuma tuli omalle kotinurkalle ja minäkin pääsin osallistumaan

Anneli Komi, Sipoossa 8.1.2020

kuvat: www.jyrkiliikanen.fi

#bmyritystreffit #BusinessMaker #suomenyrittäjät #Treffit

©2020 by BusinessMaker.fi ®