23846213446050088

Uudenmaan Yrittäjien y-treffeillä hyvä, välitön tunnelma


Uudenmaan Yrittäjät Ry:n Y-treffit-konsepti on suunniteltu avuksi yrittäjien verkostoitumiseen. Konsepti pitää sisällään tapahtumapalvelun, eli se tarjoaa verkostoitumistapahtumia, jotka ovat maksuttomia yrittäjien jäsenille ja avoimia kaikkien alojen yrittäjille.

Vuoden 2019 alussa tapahtumakonseptia uudistettiin siten, että siinä otettiin käyttöön BusinessMakerin "minitreffit"- palvelu, joka räätälöitiin y-treffit-konseptin mukaiseksi.

26.2.2019 toteutettiin ensimmäiset uuden konseptin mukaiset y-treffit Jokelassa.

Yrittäjät kuulivat ensin asiaa kansainvälistymisestä, sekä E2B-hankkeesta, sitten pitivät lyhyen esittelypuheenvuoron, ja lopuksi verkostoituivat vapaamuotoisesti.

"Täällä on tosi hyvä, välitön tunnelma" - kehui paikallinen yrittäjä tapahtumaa. Myös muualta kuului hyväksyvää hymähtelyä ja käyntikortteja vaihdettiin.

Osallistujamäärältään pienen tapahtuman eduksi voi osoittaa tiiviin tunnelman, ryhmähenkisyyden sekä asioiden helpon jakamisen.

"Ylitti odotukseni"- iloitsi järjestäjä Sanna Sassi, Uudenmaan Yrittäjien tapahtumakoordinaattori, joka facilitoi koko tapahtuman ja käytti minitreffi-palveluamme ensimmäisen kerran.

Kaikki kevään y-treffit näet täältä: https://businessmaker.fi/y-treffit/index.php

**** **** **** **** ****

Minitreffit- palvelu soveltuu tapahtumiin, joissa kävijämäärä on 10-30 henkilön välillä. Se auttaa osallistujaa verkostoitumisessa, sekä järjestäjää tapahtuman hallinnoimisessa. Se on vaivaton sekä käyttää, että hallinnoida.

Kerron mielelläni lisää palvelusta, ota yhteyttä:

anneli.komi@businessmaker.fi / 045 122 0142

www.business-maker.fi

Helsingissä 28.2.2019

Anneli Komi


©2020 by BusinessMaker.fi ®