23846213446050088

Verkostoitumalla kontakteja myös alueen päättäjiin!


Verkostoituminen on yrittäjälle elinehto. Kuitenkin siihen kohdennettava aika ja voimavarat ovat usein haasteita, joissa yrittäjä miettii onko verkostoitumis-tapahtumaan osallistuminen varmasti kannattavaa ja saako tapahtumasta aitoja kontakteja.

Me BusinessMakerilla haluamme auttaa yrittäjää tämän haasteen kanssa, ja tarjoamme järjestäjäorganisaatioille käyttöön treffisovellusta, jossa yrittäjä näkee etukäteen ketä paikalle on tulossa ja valitsee itse haluamansa kontaktit.

Hyvinkään YritysVoimala on järjestänyt alueen yrittäjille BusinessMaker Yritystreffit 7 kertaa. Heidän tavoite on auttaa alueen yrittäjiä verkostoitumisen avulla kasvattamaan liiketoimintaa.

Päättäjät mukana verkostoissa

Viikko sitten järjestetyillä Yritystreffeillä Hyvinkään kaupungintalolla oli n.150 henkilöä paikalla. Tapahtumaan oli kutsuttu yrittäjien ja kumppaneiden lisäksi,kuten 3:na aiempanakin kertana, Hyvinkään kaupungin, Riihimäen kaupungin, Lopen kunnan sekä Hausjärven kunnan päättäjät.

Kuvassa vasemmalla Riihimäen kaupungilta Reima Ojanen ja oikealla Lopen kunnalta Marita Forsberg.

Kaikilla kunnan&kaupungin päättäjillä oli treffikalenterit täynnä. Yrittäjät halusivat tavata heitä kuullakseen kunnan tontti- ja toimitilatarjonnasta, jutellakseen sote-asioista sekä tarjotakseen kunnalle omia palveluitaan.

Hausjärven kunnanjohtajalla Pekka Määttäsellä oli sovittuna 10 treffiä, joista kunkin kesto oli 15 minuuttia. ”Kaikilla treffeillä oli miellyttäviä keskusteluita”- Määttänen kertoo.

” Yritykset esittelivät tuotantoaan ja sain uusia kokemuksia palveluntuottajista. Tapasin mm. sähköisen palvelun tuottajia ja tutustuin heidän tarjontaansa eli tiedän, kenen puoleen kääntyä jatkossa jos tarve tulee. Jotkut tapaamani yrittäjät halusivat kuulla kunnan tontti- ja toimitila tarjonnasta.”-Pekka Määttänen, Hausjärven kunnalta sanoo.

Hyvinkään kaupunginjohtaja Jyrki Mattila oli myös saanut 10 treffikutsua: "tapasin mielenkiintoisia yrityksiä, uusia toimintatapoja ja muutaman vanhankin tuttavuuden".

Myös Mattila on ollut tapahtumassa täydellä treffikalenterilla mukana 3 kertaa: "Kaupunki tarvitsee uusia yhteistyökumppaneita. Myös henkilökohtaisesti on hyvä pysyä ajan tasalla siitä, mitä on tapahtumassa".

"On tärkeää olla mukana"

Päättäjät ovat olleet tyytyväisiä yritystreffien antiin. He näkevät tapahtuman mielekkäänä sisällöltään, sekä hyödyllisenä myös omien kontaktiverkkojen kasvattamisessa.

”Hausjärven kunta on mukana verkostoissa. Yrittäjät näkevät, että olemme yksi mahdollinen toimija alueella". Sanoo kunnanjohtaja Pekka Määttänen Hausjärven kunnalta. ”On tärkeää olla mukana, ja kyllä osallistun jatkossakin”.

Myös Jyrki Mattila Hyvinkään kaupungilta on ollut tyytyväinen treffien antiin: "Osallistun uudestaan", hän sanoo hymyillen.

Kaiken kaikkiaan tapahtumassa sovittin treffejä 245 kpl:tta n.100 sovellukseen rekisteröityneen osallistujan kesken. Hyvin usealla oli sovittuna täydet 10 treffiä.

Hyvinkään YritysVoimalan tapahtumakalenterin näet täältä: https://yritysvoimala.fi/category/tapahtuma/ ja BusinessMakerin tulossa olevia yritystreffejä täältä: www.business-maker.fi

Tervetuloa mukaan treffeille!

Helsingissä 6.11.2018

Anneli Komi

BusinessMaker


©2020 by BusinessMaker.fi ®