Kohtaamisen taito - luento/Anneli Komi , kesto 1h

Mikä muodostaa hyvän kohtaamisen? Mistä yhteys syntyy? Miksi oikeanlainen kuuntelu on niin tärkeää ja miten opit kuuntelemaan niin että muistat kuullun? 

Olen BusinessMaker Solutions Oy:n perustaja ja enemmistö -osakas. Olen Rakentavan vuorovaikutuksen ohjaaja, Lyhytpsykoterapeutti (opiskelija), Tradenomi, IBA:n sekä Yritysjohdon erikoisammattitutkinnon suorittanut pitkän linjan yrittäjä. Minun intohimoni on auttaa yrittäjiä kohtaamaan tehokkaamin, tuottavammin ja palkitsevammin. 

Tulen mieluusti pitämään n.1h mittaisen luennon tapahtumaasi aiheesta kohtaamisen taito. 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

myynti@businessmaker.fi

Yritysesittelypuhe - valmennus/Elsa Ervasti , kesto 3h

Lyhyt ja ytimekäs yritysesittely eli hissipuhe on avaintekijä verkostoitumisessa. Yritysesittelyllä herätetään kuulijan mielenkiinto omasta ideasta, yrityksestä tai sen tuotteesta.

 

Elsa Ervasti on valmentanut vuodesta 2010 lähtien aiheinaan mm. start upit, luovat alat, osaamisen kehittäminen, online-videot ja opetusala. Slush Talk the Talk- valmentaja 2016 ja 2017.

BusinessMaker tarjoaa palvelua yhdessä pitchausvalmentaja Elsa Ervastin kanssa kaikille, jotka ovat valmiita hiomaan oman esittelypuheensa timanttiseksi.

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

myyynti@businessmaker.fi